Česnakų ir žolelių dipas su kietai virtais kiaušiniais

Sudedamosios dalys
4 uncijos ožkos sūrio
3/4 puodelio grietinės
3 kietai virti kiaušiniai, nulupti
2 šaukštai smulkintų šviežių laiškinių česnakų
2 arbatiniai šaukšteliai maltų šviežių kalendrų
2 arbatiniai šaukšteliai maltų šviežių krapų
1 citrinos žievelė ir sultys
Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Pavasarinės daržovės, skirtos patiekti

 

Sudėkite ožkos sūrį ir grietinę ir išplakite iki vientisos masės. Smulkiai sumalkite kietai virtus kiaušinius arba pertrinkite per sietelį ar prancūzišką tamisą, kol bus smulkiai supjaustyti, ir įmaišykite į sūrio mišinį. Įdėkite laiškinius česnakus, kalendras, krapus, citrinos žievelę ir sultis. Išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir patiekite su pavasarinių daržovių krudités.

Paruošimo laikas
10 min.
Sudėtingumas
Lengva

http://lengvireceptai.lt/

https://foodnetwork.co.uk/recipes/garlic-and-herb-dip-hard-boiled-eggs/